torstai 30. huhtikuuta 2015

Näyttötyön mietteitä

Ihan vain pikkasen aikaa tässä vierähtänyt... Ei ole tullut blogia juuri päiviteltyä työn ohessa, hups!
No nyt sitten itseä niskasta kiinni ja blogin tekoon  :)

Elikkäs, opiskeluista uupuisi enään näyttötyö. Valmistuisikin vihdoin!
Työnä minulla on Skoda Octavian kiveniskuinen konepelti ja on siinä muutama lommokin, samaan syssyyn maalaan kiveniskuisen ja mattaantuneen etupuskurin ja vääränväriset lokasuojat oikeaan sävyyn.

Työ alkanut oikean värisävyn etsinnällä, aikaisemmin maalaamistani lokasuojista tiedän, ettei se sävy autooni ainakaan suoraan lätkistä tule. (Niitä tehdessäni oli tullut väriin joku sekoitusvirhe, enkä silloin jaksanut sitä korjata) Nyt värimittarilla katsonut väriä ja tuli maalattua takapuskuri...ilman värimallin tekoa.... No eipä se ole sekään oikean värinen. Murr!

Siitä sitten otin vihdoin opikseni ja olenkin nyt tehnyt värimalleja ja kokeillut erilaisia ruiskutustapoja, joten löytyihän se oikea värikin sitten vihdoin, silti mietin häivyttämistä etuoviin. Se vielä harkinnassa, omasta autosta kun kyse.
 Sinänsä hommaa ei tulisi hirveästi lisää materiaalikustannuksissa, mutta ongelmana on vain se, että molempien etuovien alaosat on jo maalattu väärän värisiksi...onnistuisiko se häivytys sitten kuitenkaan...? Ja siis, kun tarkoituksena ei olisi nyt koko autoa ylimaalata :D Jos siis pitäisi nämä projektit ihan kohtuukokoisina...

Tässä hieman kuvia värimallien teosta :)

Värimittarilla katsotut kolme parasta ehdotusta.

Väärän värinen lokasuoja

Mattaus vesissä P800karkeudella. On muuten miellyttäviä nuo 3M-paperit!

Suojattuna. Pitihän vähän mainostakin autoon laittaa, heh.
EMS

Baset pinnassa

Ei se ollut mikään näistä, kuva ehkä vähän huono kertomaan totutta

EMS erottuu juuri sopivasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti