maanantai 25. toukokuuta 2015

Jatkuu part 2!M

Nyt näyttää paremmalta! Konepelti on kutakuinkin suora, kyllä siitä edelleen erottaa korkean kohdan, mutta kelpaa minulle, joten hiontaa P800 epäkeskolla, samalla myös lokasuojat, puskuri ja ne irto-osat puskurista.
 Hionnan jälkeen suojaus, se mielestäni kaikkein hitain osio, mutta oikeastaan ihan kivaa kuiteskin.

Suojausta

Pääsin itsekkin kuviin

Maalausvalmis etupuskuri

Maalausvalmis!
Se olis siinä, ei muutakuin värit piippuun ja menoksi!
 Ensin base, Lechlerin base, huntu, täys ja huntu. Lakkana käytin myös Lechleriä, pikalakkaa.

No ei mennyt ihan niinkuin olisin odottanut, puskuri ok, mutta toisessa lokasuojassa näkyi edelleen neliö, mihin olin tehnyt aiemmin värimalleja... Konepellissä muutama isompi roska ja pinnan kuvio hieman kuivan oloinen. Vedin siihen vielä yhden täyden kierroksen ja seuraavana päivänä hionta ja uusi lakka päälle, se oli Car Systemin Premium lakkaa, yksi täys kierros hiotun päälle ja valmis.

 Eipäs ollutkaan, siihen tuli jotain ihmeellistä pientä neulanreikää tms, en oikein tiedä mitä, enkä saanut sitä kameraan ikuistettua, näytti kyllä kuvassa hyvältä... Colornetin Ville Hukkanen ja Jari Katajistokin sitä ihmettelivät, että mistä moinen johtui, mutta selvää selitystä ei asiaan tullut. Ehkä rasvanpoisto sulattanut edellistä lakkapintaa ja kun siihen veti yhden täyden lakan, niin aiemmasta lakkapinnasta olisi noussut liuottimia, tai sitten vain Lechlerin lakka ei tykännyt Car Systemistä, ei osaa selittää miksi kävi niinkuin kävi.

Eli vielä kerran, hionta, suojaus ja lakkaus. Nyt vedin puolikkaan ja täyden, niinkuin käyttöteknisessä sanottiin  ja vola, eiköhän se nyt ole valmis!


Ja valmis! 

Kamera ei ihan sitä totuutta kerro, mutta parempi kuin mitä se oli! :) 
Kaikki ei mene aina suunnitelmien mukaan, mutta osasin korjata ne virheet mitä matkalla tuli ja lopputulokseen olen tyytyväinen. Tosin tässä työssä tuli ehkä muutoksia vähän liikaakin alkuperäiseen suunnitelmaan nähden... Ruiskukitti jäi pois ja tuotteet muutenkin vaihtuivat, mutta onnistuin ja opinkin taas jotain uutta! :)

P.S. Maalasin vielä takaspoilerin, base ja mattalakka, hieno tuli ja kuvankin voisi vielä saada..ehkä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti